Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 44g62kcal7.7g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 14g5.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g173kcal16g3.4g9.6g1g
Valittu annoskoko92g86kcal8g1.7g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g43kcal4g0.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282