Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g75kcal2g11.4g1.8g1.8g
Valittu annoskoko92g37kcal1g5.7g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g19kcal0.5g2.9g0.5g0.5g
Arvot/100g100g41kcal1.1g6.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644