Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g524g592kcal141.5g0g2.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 105g67kcal3.4g5.1g3.7g0g
Korppujauho 87g320kcal9.2g65.4g0.9g4.6g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g2512kcal356.4g143.4g53.8g9.2g
Valittu annoskoko910g1256kcal178.2g71.7g26.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna455g628kcal89.1g35.9g13.5g2.3g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759