Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 394g119kcal3.7g20.1g0.8g7.9g
Naudan paistijauheliha, Pirkka350g588kcal70g0g35g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g88g263kcal3.5g5.2g25.4g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)35g98kcal4.9g1.4g8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g2157kcal165.4g57.6g138.6g17.2g
Valittu annoskoko910g1079kcal82.7g28.8g69.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna455g539kcal41.4g14.4g34.7g4.3g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242