Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 683g200kcal7g31.9g2.1g12.5g
Kuohukerma,valio,2dl175g595kcal3.5g5.3g61.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g1858kcal22.4g76g155.2g26.6g
Valittu annoskoko910g929kcal11.2g38g77.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna455g465kcal5.6g19g38.8g6.7g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768