Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 263g581kcal45.9g0g44.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 214g75kcal9.9g4.2g0.6g5.4g
Pekoni, paistettu 74g383kcal12.2g0g37.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g219g241kcal5g6.8g21.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g114g296kcal30.7g0g19.3g0g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g3188kcal209g27.6g248.4g14g
Valittu annoskoko910g1594kcal104.5g13.8g124.2g7g
Annoskoko puolitettuna455g797kcal52.3g6.9g62.1g3.5g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390