Juustoinen jauhelihamureke

Sekoita vesi ja korppujauhot, anna vetäytyä hetki.

Lisää mausteet (suola, pippuri tms. oman maun mukaan) sekä pilkottu sipuli ja sekoita.

Lisää seokseen jauheliha, kananmuna ja suurin osa raastetusta juustosta ja sekoita hyvin taikinaksi.

Muotoile pellille kahdeksi mureke-pötköksi ja ripottele päälle loput juustosta.

Uunissa 180-200 astetta noin 60min.

Katrime
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%400g884kcal70g0g68g0g
Kananmuna kuoreton85g122kcal10.2g0g8.5g0g
Myllynparas ruiskorppujauho 400g50g134kcal4.3g25.6g0.5g6.7g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.125g349kcal37.5g1.9g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g3003kcal245.4g59.8g196.6g15.2g
Valittu annoskoko910g1501kcal122.7g29.9g98.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna455g751kcal61.4g15g49.2g3.8g
Arvot/100g100g165kcal13.5g3.3g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31052