Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 26g60kcal1.3g4.6g3.7g1.5g
Tomaatti 438g100kcal2.4g15.1g1.3g6.1g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g175g18kcal1.9g1.8g0.4g1.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g123g309kcal19.6g2g24.5g0g
Basilika, tuore88g35kcal2.7g4.4g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g1074kcal57.4g61.6g61.4g27.6g
Valittu annoskoko910g537kcal28.7g30.8g30.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna455g269kcal14.4g15.4g15.4g6.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059