Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3267g10470kcal874.5g0g782g0g
Maissi jyvät 3733g5366kcal104.9g955.7g89.6g138.1g
Kesäkurpitsa1400g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g700g1960kcal133g0.2g154g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18200g36068kcal2236g1981.8g2068g295.8g
Valittu annoskoko9100g18034kcal1118g990.9g1034g147.9g
Annoskoko puolitettuna4550g9017kcal559g495.5g517g74g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729