Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Lehtiselleri 400g51kcal4.5g4.4g0.8g4g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow6400g1280kcal64g224g25.6g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g560g560kcal22.4g112g2.2g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g56g63kcal0.4g12.9g0g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18208g7136kcal216.2g957.4g288g77.6g
Valittu annoskoko9104g3568kcal108.1g478.7g144g38.8g
Annoskoko puolitettuna4552g1784kcal54.1g239.4g72g19.4g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063