Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 780g236kcal9.8g37.4g1.6g13.3g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2874g4771kcal546.1g0g287.4g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g1200g900kcal49.2g150g9.6g0g
Porkkana 480g157kcal3g26.7g1g12.2g
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g60g54kcal1.8g2.1g4.2g0.4g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g3000g9900kcal480g1860g60g180g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18216g33859kcal2191.4g4203.6g899.6g429.8g
Valittu annoskoko9108g16930kcal1095.7g2101.8g449.8g214.9g
Annoskoko puolitettuna4554g8465kcal547.9g1050.9g224.9g107.5g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716