BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu158g104kcal3.1g22g0g3.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 203g70kcal9.3g3.9g0.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1823g877kcal60.4g52g42.4g17.8g
Valittu annoskoko911g438kcal30.2g26g21.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna456g219kcal15.1g13g10.6g4.5g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583