Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g981g589kcal14.7g127.5g1g8.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g841g235kcal5g50g1.7g21g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 7005g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit210g273kcal6.3g4.2g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18228g2236kcal54g370.8g60.4g62.2g
Valittu annoskoko9114g1118kcal27g185.4g30.2g31.1g
Annoskoko puolitettuna4557g559kcal13.5g92.7g15.1g15.6g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720