Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Paprika punainen 267g78kcal2.5g12g1.1g5.1g
Lehtikaali 167g67kcal5.7g6.8g1g3.3g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g267g722kcal48.1g5.3g56.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g1809kcal116g62.4g117g21.4g
Valittu annoskoko912g904kcal58g31.2g58.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna456g452kcal29g15.6g29.3g5.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230