Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g304g1049kcal23.7g118.6g51.4g6.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g160g38kcal2.9g4.8g0.8g3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus40g140kcal5.6g0.2g12.8g0g
Oivariini vähärasvainen4g22kcal0g0g2.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g528kcal3.2g4.8g56g0g
Kananmuna kuorineen punnittu88g111kcal9.7g0.3g7.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g40g140kcal2.8g8g10.8g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g80g120kcal12.8g0.8g7.2g0g
Purjosipuli 36g8.2kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g4312kcal122.8g276.8g298.8g19.8g
Valittu annoskoko912g2156kcal61.4g138.4g149.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna456g1078kcal30.7g69.2g74.7g5g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697