Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g295g413kcal56g7.7g18.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl241g205kcal3.4g10.6g16.8g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g241g842kcal38.5g154g6.3g14.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g41kcal1.6g1.6g3.1g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g120g313kcal36.1g2.4g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g3626kcal271.2g352.6g125.6g29.4g
Valittu annoskoko912g1813kcal135.6g176.3g62.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna456g907kcal67.8g88.2g31.4g7.4g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081