Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g497g1939kcal29.8g153.2g134.8g67.6g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g50g199kcal0.2g42.8g2.5g0g
Vesi149g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 17g38kcal0.1g9.1g0g0.2g
Mustikka metsä- 179g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g4672kcal62g473g276.8g147.4g
Valittu annoskoko912g2336kcal31g236.5g138.4g73.7g
Annoskoko puolitettuna456g1168kcal15.5g118.3g69.2g36.9g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448