Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 540g4775kcal0g0g540g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g232g302kcal30.4g0.7g19.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl40g56kcal1.9g3.7g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g10300kcal65g15.2g1126.2g0g
Valittu annoskoko912g5150kcal32.5g7.6g563.1g0g
Annoskoko puolitettuna456g2575kcal16.3g3.8g281.6g0g
Arvot/100g100g565kcal3.6g0.8g61.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485