Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2663g5896kcal466g0g452.7g0g
Paprika, punainen666g171kcal6g30.6g2.7g13.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1664g4660kcal316.2g0g366.1g0g
Sipuli (kuorittu)666g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Valkosipuli 133g144kcal10.5g21.7g0.8g2.8g
Voitaikina Myllyn Paras 500g3329g12815kcal203g988.6g898.7g56.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g47732kcal2020.8g2145.8g3444.6g168g
Valittu annoskoko9120g23866kcal1010.4g1072.9g1722.3g84g
Annoskoko puolitettuna4560g11933kcal505.2g536.5g861.2g42g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295