Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio2403g6729kcal60.1g84.1g672.9g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 2283g6789kcal34.2g145.4g684.9g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 961g192kcal6.6g28.8g1g17.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro361g111kcal7.6g15.1g1.8g11.5g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Hunaja 156g516kcal0.8g126.2g0g0g
Sinappi (teollinen)120g155kcal5.3g16.9g7.2g0g
Porkkana 601g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Anjovis-filee, 1 kpl721g1514kcal68.5g100.9g93.7g0g
Valkopippuri 24g68kcal2.5g10.2g0.5g6.3g
Mustapippuri 48g135kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 721g156kcal2.2g11.5g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g33508kcal412.2g1251g2932.4g154g
Valittu annoskoko9120g16754kcal206.1g625.5g1466.2g77g
Annoskoko puolitettuna4560g8377kcal103.1g312.8g733.1g38.5g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171