Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1280g7680kcal307.2g84.5g691.2g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3520g4896kcal390.7g14.1g366.1g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g160g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow960g8640kcal0g0g960g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g42433kcal1395.8g197.2g4034.6g0g
Valittu annoskoko9120g21216kcal697.9g98.6g2017.3g0g
Annoskoko puolitettuna4560g10608kcal349g49.3g1008.7g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703