Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1334g304kcal7.5g46g4g18.7g
Peruna, keskikokoinen 60g3953g2372kcal59.3g513.9g4g35.6g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1999g120kcal2g10g8g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1329g2193kcal265.9g0g132.9g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g505g384kcal4.5g121.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g10745kcal678.4g1383g298.8g108.6g
Valittu annoskoko9120g5372kcal339.2g691.5g149.4g54.3g
Annoskoko puolitettuna4560g2686kcal169.6g345.8g74.7g27.2g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198