Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2400g1848kcal55.2g12g175.2g0g
Sipuli 1760g532kcal22g84.5g3.5g29.9g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1600g1921kcal50.1g72g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g9700kcal287.2g561g681.2g71g
Valittu annoskoko9120g4850kcal143.6g280.5g340.6g35.5g
Annoskoko puolitettuna4560g2425kcal71.8g140.3g170.3g17.8g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612