Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1336g361kcal17.4g64.1g2.7g22.7g
Paprika punainen 2673g782kcal25.1g120.3g10.7g50.8g
Lehtikaali 1670g665kcal57.5g67.8g10g33.4g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g2673g7216kcal481.1g53.5g561.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)100g20kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g18087kcal1162.2g624.4g1169.2g213.8g
Valittu annoskoko9120g9044kcal581.1g312.2g584.6g106.9g
Annoskoko puolitettuna4560g4522kcal290.6g156.1g292.3g53.5g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230