Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g3000g11100kcal420g2160g90g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 3000g1042kcal137.4g57.9g9g74.4g
Katkarapu pienet (pirkka)2160g1426kcal324g0g15.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g360g3240kcal0g0g360g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g33939kcal1778.4g4493.4g950.6g169.2g
Valittu annoskoko9120g16970kcal889.2g2246.7g475.3g84.6g
Annoskoko puolitettuna4560g8485kcal444.6g1123.4g237.7g42.3g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886