DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 490g148kcal6.1g23.5g1g8.3g
Valkokaali keräkaali 5460g1516kcal65g221.7g10.9g114.7g
Voi vähäsuolainen 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Siirappi 154g464kcal0.2g114.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2625g4358kcal498.8g0g262.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1155kcal7g10.5g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18256g15994kcal1155.4g740g873.4g246g
Valittu annoskoko9128g7997kcal577.7g370g436.7g123g
Annoskoko puolitettuna4564g3999kcal288.9g185g218.4g61.5g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464