Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g141g58kcal2g11.4g0.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli112g202kcal9.6g2.5g16.9g0g
Ketsuppi, Felix30g27kcal0.3g6.4g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Persilja5.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1827g1606kcal104g41.6g114.2g0.8g
Valittu annoskoko914g803kcal52g20.8g57.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna457g402kcal26g10.4g28.6g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674