Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha300g540kcal54g0g36g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto62g172kcal11.7g0g13.5g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka38g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Chili paprika punainen3g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)375g113kcal3.7g15g1.5g0.7g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g41g149kcal11.6g0.8g11.1g0g
Ketsuppi, Pirkka23g24kcal0.2g5.6g0g0.3g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g15g33kcal0.9g3.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1827g2250kcal167g60.4g142.8g5.2g
Valittu annoskoko914g1125kcal83.5g30.2g71.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna457g562kcal41.8g15.1g35.7g1.3g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716