Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Lanttu 1600g462kcal16g73.6g4.8g28.8g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Soijarouhe, tumma, 30g400g1292kcal200g120g2g22g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g120g281kcal3.6g31.6g16g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 48g154kcal7.1g8.8g6.2g18g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g800g960kcal27.2g28.8g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18266g9379kcal606g1141.2g236.2g303.2g
Valittu annoskoko9133g4690kcal303g570.6g118.1g151.6g
Annoskoko puolitettuna4566g2345kcal151.5g285.3g59.1g75.8g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304