Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4002g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g35kcal1.1g1.6g2.7g0.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 1501g1826kcal318.9g0g60g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g1000g250kcal42g42g1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)700g2451kcal112g448.2g18.2g42g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g625g1751kcal118.8g0.2g137.6g0g
Ranskankerma Valio750g2101kcal18.8g26.3g210.1g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18280g17833kcal1230.4g1096.6g942.6g109.4g
Valittu annoskoko9140g8917kcal615.2g548.3g471.3g54.7g
Annoskoko puolitettuna4570g4458kcal307.6g274.2g235.7g27.4g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597