Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1501g1035kcal75.9g140.5g6g46.5g
Kasvisliemikuutio 90g274kcal8.6g12.2g21.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 6004g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1201g913kcal192.1g16.8g8.4g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g4722kcal565.8g384.6g73.8g126.2g
Valittu annoskoko9144g2361kcal282.9g192.3g36.9g63.1g
Annoskoko puolitettuna4572g1181kcal141.5g96.2g18.5g31.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234