Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3614g867kcal65.1g108.4g18.1g68.7g
Sipuli (kuorittu)1807g488kcal23.5g86.7g3.6g30.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3614g11931kcal72.3g108.4g1265g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g26674kcal325.8g620.8g2574.6g208.4g
Valittu annoskoko9144g13337kcal162.9g310.4g1287.3g104.2g
Annoskoko puolitettuna4572g6669kcal81.5g155.2g643.7g52.1g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750