Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1800g3416kcal488.2g0g162g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1600g1360kcal16g56g112g0g
Tomaattimurska, 1 prk1600g429kcal9.6g84.8g3.2g22.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Kirsikkatomaatti, 50g400g80kcal2.4g15.2g1.2g0g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g40g104kcal4.8g4.4g7.6g0.2g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g2000g7000kcal220g1480g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18296g26285kcal1556.4g3550.8g629.2g112.8g
Valittu annoskoko9148g13143kcal778.2g1775.4g314.6g56.4g
Annoskoko puolitettuna4574g6571kcal389.1g887.7g157.3g28.2g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357