Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g500g375kcal9.5g80g1g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g225g512kcal27g5.8g42.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g10g25kcal0.3g4.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g1924kcal76.6g199.8g89.4g17.6g
Valittu annoskoko915g962kcal38.3g99.9g44.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna458g481kcal19.2g50g22.4g4.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219