Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g250g275kcal45g4.5g8.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g167g42kcal2.2g7g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.7g20kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Suolapähkinä 2.5g15kcal0.6g0.2g1.2g0.2g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g250g335kcal14.4g60.6g3.3g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g1742kcal135.2g169.4g55.2g22.8g
Valittu annoskoko915g871kcal67.6g84.7g27.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna458g436kcal33.8g42.4g13.8g5.7g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612