Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.2g0.5g6.2g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Voi 16g118kcal0.2g0.1g13.2g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Viinietikka 13g2.6kcal0g0.1g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g248g792kcal28.5g0g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g2273kcal74.2g67.6g129.2g27.4g
Valittu annoskoko915g1137kcal37.1g33.8g64.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna458g568kcal18.6g16.9g32.3g6.9g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310