Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell3211g3532kcal738.6g0g67.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g161g24kcal1.6g3.2g0.3g2.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka161g16kcal1.8g1.3g0.3g1.6g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g268g35kcal1.9g5.6g0.5g2.7g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1070g739kcal42.8g117.7g8.6g33.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 4282g4135kcal128.9g838.8g13.7g42.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g16962kcal1831.2g1933.2g181.6g164.2g
Valittu annoskoko9152g8481kcal915.6g966.6g90.8g82.1g
Annoskoko puolitettuna4576g4240kcal457.8g483.3g45.4g41.1g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566