Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4197g5876kcal216.6g1173.4g28.5g142.7g
Chorizo makkara, annos 100g2798g7274kcal307.8g139.9g615.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1749g350kcal10.5g61.2g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g69.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g28g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g70g67kcal0.8g12.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18312g29055kcal1081.8g2804.4g1495.4g293.8g
Valittu annoskoko9156g14527kcal540.9g1402.2g747.7g146.9g
Annoskoko puolitettuna4578g7264kcal270.5g701.1g373.9g73.5g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332