Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 89g285kcal23.8g0g21.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 178g53kcal3.4g6.2g0.5g4.3g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g178g53kcal2.7g8g0.7g4.4g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g111g122kcal3.3g3.6g11.1g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g89g142kcal1.9g3.4g13.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g5.3g12kcal0.7g1.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g1334kcal71.6g44.6g94.6g17.6g
Valittu annoskoko916g667kcal35.8g22.3g47.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna458g333kcal17.9g11.2g23.7g4.4g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401