Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 106g81kcal2g16.5g0.2g1.1g
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 25g8.5kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton100g220kcal11.2g2.5g19g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g756kcal31.8g57.6g42g11.4g
Valittu annoskoko916g378kcal15.9g28.8g21g5.7g
Annoskoko puolitettuna458g189kcal8g14.4g10.5g2.9g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320