Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 104g72kcal5.3g9.8g0.4g3.2g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 167g364kcal30.5g0g27.2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g882kcal72g21.4g55.2g7g
Valittu annoskoko916g441kcal36g10.7g27.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna458g221kcal18g5.4g13.8g1.8g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401