Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 313g477kcal60.3g0g26.2g0g
Paprika keltainen 188g57kcal1.8g9.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)125g44kcal2g8.6g0.1g1.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 63g12kcal0.2g0.6g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g144g124kcal7.2g23g0.4g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g1513kcal146.6g94.8g57g35g
Valittu annoskoko917g756kcal73.3g47.4g28.5g17.5g
Annoskoko puolitettuna458g378kcal36.7g23.7g14.3g8.8g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754