Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1063g809kcal20g164.8g2.1g10.6g
Lanttu 876g253kcal8.8g40.3g2.6g15.8g
Porkkana 675g221kcal4.2g37.6g1.4g17.2g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 250g85kcal5.2g10.8g0.5g6.4g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal5g3.9g12.7g0.1g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1001g2201kcal112.1g25g190.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 5003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18320g7555kcal319.2g575.8g419.8g113.6g
Valittu annoskoko9160g3778kcal159.6g287.9g209.9g56.8g
Annoskoko puolitettuna4580g1889kcal79.8g144g105g28.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320