Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 5000g1470kcal28g265g10g95g
Atria sika-nauta jauheliha 23%2500g6750kcal425g0g575g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g40g148kcal5.2g24.8g2.8g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g450g4050kcal0g0g450g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18320g25748kcal965.8g730.2g2082.4g239.6g
Valittu annoskoko9160g12874kcal482.9g365.1g1041.2g119.8g
Annoskoko puolitettuna4580g6437kcal241.5g182.6g520.6g59.9g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650