Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1440g6480kcal110.9g979.2g230.4g51.8g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g1600g5680kcal92.8g48g568g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1600g4320kcal128g192g320g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g2400g2640kcal12g360g120g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 480g1434kcal0g100.4g70.9g0g
Kahvilikööri480g1378kcal0g157.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini64g223kcal54.8g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g640g2560kcal0g640g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g55745kcal806.6g5084g3269.2g103.6g
Valittu annoskoko9168g27873kcal403.3g2542g1634.6g51.8g
Annoskoko puolitettuna4584g13936kcal201.7g1271g817.3g25.9g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743