Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1804g3424kcal489.2g0g162.4g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.2g0.9g7.5g
Valkosipuli 160g174kcal12.7g26.1g1g3.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g281g208kcal12.6g36.2g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1604g1363kcal16g56.1g112.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk1604g430kcal9.6g85g3.2g22.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g802g225kcal4.8g47.7g1.6g20g
Kirsikkatomaatti, 50g401g80kcal2.4g15.2g1.2g0g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g40g104kcal4.8g4.4g7.6g0.2g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g2004g7015kcal220.5g1483.2g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g26343kcal1559.6g3558.4g630.6g112.8g
Valittu annoskoko9168g13171kcal779.8g1779.2g315.3g56.4g
Annoskoko puolitettuna4584g6586kcal389.9g889.6g157.7g28.2g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357