Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g634g792kcal133.1g0g28.5g0g
Sinappi 22g29kcal1g3.1g1.3g0.4g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)219g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.2g15kcal1g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g2163kcal276.4g50.2g94.2g9.2g
Valittu annoskoko917g1082kcal138.2g25.1g47.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna459g541kcal69.1g12.6g23.6g2.3g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102