Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 140g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Parsakaali brokkoli 420g147kcal19.4g8.2g1.3g10.5g
Kookoskerma, kara140g350kcal6.4g1.8g35g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kalaliemi (kake) (Maggi)28g70kcal1.7g11.8g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g284kcal0g0g31.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili paprika punainen21g8.4kcal0.4g1.9g0g0g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 11g43kcal0.6g9.4g0.2g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu21g17kcal0.4g3.7g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g1969kcal69.4g88.8g141.2g29.2g
Valittu annoskoko917g984kcal34.7g44.4g70.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna459g492kcal17.4g22.2g35.3g7.3g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553