Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu350g771kcal29.8g22.8g63.1g4.9g
Ketsuppi, Felix26g24kcal0.3g5.5g0.1g0g
Sinappi 26g35kcal1.2g3.7g1.6g0.4g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka120g68kcal0.5g16.8g0.1g1.3g
Ruokakerma 5%, Valio219g142kcal3.3g9.2g10.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)175g455kcal45.5g2.6g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g2990kcal161.2g121.2g211.2g13.2g
Valittu annoskoko917g1495kcal80.6g60.6g105.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna459g748kcal40.3g30.3g52.8g3.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493