Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g167g583kcal21.6g104.9g5.5g14.8g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 234g445kcal46.7g0.8g28.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.7g0.6g1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti29g82kcal1g1.6g7.9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)38g48kcal1.3g1.4g3.8g0g
Tomaattimurska 234g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g2642kcal147g255.8g105.4g42.6g
Valittu annoskoko917g1321kcal73.5g127.9g52.7g21.3g
Annoskoko puolitettuna459g661kcal36.8g64g26.4g10.7g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124